Garantie

AAH Scooters garantie voorwaarden

Op onze Gebruikte scooters:

AAH Scooters bied U 3 maanden motorische garantie aan bij aankoop van een van onze scooters. Garantie wil zeggen dat wij garantie geven op de motor en draaiende delen zoals wiellagers. Wij kunnen voor Garantie de scooter ook bij U thuis ophalen en weer afleveren tegen betaling.

Wanneer een scooter in de Garantie-periode gebreken begint te vertonen dient U ons hiervan direct op de hoogte stellen, wanneer dit niet gebeurd en de scooter elders gerepareerd of nagekeken word vervalt hierbij direct de garantie en is AAH Scooters nergens aansprakelijk voor, AAH Scooters vergoed geen kosten gemaakt door een ander bedrijf. Dit geldt tevens ook voor scooters waarbij in de garantie-periode een onderhoudsbeurt moet worden uitgevoerd, als deze niet word uitgevoerd bij een erkend bedrijf en rekening ter inzage is, vervalt ook direct de garantie, ook als er zelf aan de scooter gesleuteld word of deze opgevoerd word vervalt direct de garantie.

Wanneer er aan AAH Scooters opdracht gegeven is een scooter sneller dan de maximum snelheid te laten rijden (25km/u of 45km/u) en er voor (fabrieks)garantie een defect optreed is AAH Scooters niet verantwoordelijk voor een verlopen (fabrieks)garantie omdat de scooter is opgevoerd.

Bij aankoop van een scooter gaan wij er van uit dat u op de hoogte bent van onze garantie voorwaarden, u gaat hier dan ook automatisch mee akkoord.

Garantie word niet gegeven op:

Slijtage delen, Accu’s, Verkleuring van lak en chroomdelen, Breukschade, Roestvorming, Het kapot trappen van de kickstarter deksel en smelten van eventuele kappen of teller huizen door een windscherm. voorpoot delen welke speling beginnen te vertonen welke mogelijk door eigen toedoen ontstaan is.

Wanneer 3 maanden garantie: U krijgt van AAH Scooters 3 maanden motorische garantie wanneer dit op de website vermeld staat onder de naam van “3 maanden garantie”.

Wanneer geen 3 maanden garantie: Wanneer een scooter nog in de fabrieksgarantie zit en dit op de website bij de advertentie vermeld staan onder de naam van “Fabrieksgarantie”.

Typ en schrijf fouten voorbehouden!

Op onze nieuwe scooters:

Fabrieksgarantie zal door ons alleen gegeven worden op de onderdelen en indien de scooter in onderhoud is bij een erkende dealer. De onderdelen zullen onder garantie worden geleverd, maar het arbeidsloon zal voor uw eigen rekening zijn, tenzij anders met AAH Scooters is overeengekomen.
Garantie:
Bij aankoop van een nieuw voertuig ontvangt u standaard 2/3 jaar garantie tenzij anders is aangegeven. De garantie wordt alleen aan de eerste eigenaar gegeven mits alle onderhoudsbeurten correct en bij de  dealer waar de scooter gekocht is, zijn uitgevoerd. De onderhoudsbeurten moeten in het door de dealer aangeleverde onderhoudsboek worden aangetoond.Door ons verkochte scooters welke nog in de fabrieksgarantie zitten worden bij ons kosteloos gerepareerd, zowel materialen als arbeidsloon. scooters welke door andere dealers nieuw of gebruikt verkocht zijn repareren wij ook, hiervoor geld dat de materialen voor garantie zijn maar het arbeidsloon voor de klant is (€55,-) per 60 minuten

 

 

Wanneer een onderhoudsbeurt:

Minimaal dient er éénmaal per jaar een onderhoudsbeurt plaats te vinden of bij maximaal onderstaande gereden kilometerstanden. De onderhoudsbeurt dient plaats te vinden bij een erkende dealer.
Eerste beurt 300–500 km
Tweede 1500 km
Derde 3000 km
Vierde 4500 km
Iedere volgende beurt na 1500 km

Garantie is alleen van toepassing op fabrieksfouten en op de niet slijtagegevoelige onderdelen. Bij garantie zullen wij het defecte onderdeel aan de importeur terugsturen.

Uitgesloten van garantie zijn:

Batterijen en accu’s, opgevoerde scooters of scooters waar zelf aan is gesleuteld, breukschade, het kapot trappen van de kickstart deksel, transportschade, voertuigen die gebuikt worden voor off-road gebruik, showroommodellen of afgeprijsde artikelen, roestvorming, plasticwerk zoals kuipdelen, verkleuring en op chromen delen.

Garantie vervalt:

Na ondeskundig gebruik, na het niet uitvoeren van onderhoudsbeurten of bij verwijtbare schades zoals het rijden met geen of te weinig olie en/of het gebruik van verkeerde olie of benzine.

Als u over de interval van de onderhoudsbeurt heen bent, maak op tijd een afspraak voor de onderhoudsbeurt.

Indien uw scooter niet defect blijkt te zijn, zullen er door de dealer onderzoekskosten in rekening gebracht worden. Garantie kan alleen verleend worden wanneer het ingevulde onderhoudsboekje aanwezig is.

Garantie zoals de diverse merken hem geven:

Merk: Garantie termijn: 
AGM 1 jaar technisch tot 6.000km en 3 jaar motorisch tot 12.000km 
BTC 1 jaar technisch tot 6.000km en 3 jaar motorisch tot 12.000km 
GTS 1 jaar technisch tot 6.000km en 3 jaar motorisch tot 12.000km 
Italia 1  jaar technisch 6.000km en 2 jaar motorisch tot 10.000km 
Kymco 3 jaar technisch en motorisch 
Sym 2 jaar technisch en motorisch tot 30.000km 
Piaggio 2 jaar technisch en motorisch 
Peugeot 2 jaar technisch en motorisch 
Vespa 2 jaar technisch en motorisch

Neem contact met ons op

Onze service

Garantie

AAH Scooters bied U 3 maanden motorische garantie aan bij aankoop van een van onze scooters.

Bezorging

Het is mogelijk om na aankoop van een nieuwe of gebruikte scooter de scooter door ons te laten bezorgen

Scooter inkoop

Wilt u van uw scooter af? AAH scooters is ten alle tijde op zoek naar gebruikte scooters. Wilt u uw scooter verkopen? Mail of bel dan direct.

Werkplaats

Uw scooter word zorgvuldig onderhouden en nagekeken

Tuning service

Jouw euro 4 scooter kunnen wij opvoeren!

Onze merken